Linjefag

Adventure

Velkommen til adrenalin-junkiernes paradis! Vi elsker kondition og ekstreme adventure races med boblende oplevelser og lange distancer.

Om linjefaget

Få sprængt dine blodårer

Life is an adventure – embrace it! Derfor kaster vi dig også ud fra 1000 meters højde og gennemfører basisuddannelsen til faldskærmsspring – hvis du altså tør!

Uanset hvad, får du opgraderet dine sport-skills til niveauet ”extreme pro”, så du er udrustet mentalt og fysisk, når du og dit team bliver udfordret i det berygtede Adventure Race. Her er der tale om en adrenalin-cocktail af bl.a. løb, mountainbike, kajak, rappelling og navigation. For at blive klar til disse discipliner, optimerer vi din fysiske præstationer til dit maksimale igennem målrettet og ekstrem fed træning.

Det indebærer smil og sjove oplevelser, når vi indstiller sigtekornet mod kondition, styrke, samarbejde, viden og tekniske færdigheder indenfor discipliner som løb, vægtløftning, mountainbike (BMX), træklatring, triatlon, skydning, prøvedykning, orienteringsløb og teambuilding. Vi garanterer, at du bliver udfordret! Og så får du et boost, som kan kickstarte en helt ny livsstil for dig.

Adventure er adrenalin-junkiens hjemmebane. Forløbet er proppet med uforglemmelig oplevelser og vilde udfordringer. Vi ved af erfaring, at dette forløb højner din selvtillid og lærer dig at være mere målrettet, koncentreret og yderst dedikeret i de enkelte discipliner. Disse kvaliteter vil du værdsætte – også efter forløbet hvor du vil opdage den indre styrke, som forløbet har givet -også udenfor træningsbanen!

Læs mere
Skjul
Vi rejser

Oplev Spanske La Santa Sport

Rejs med os til Spanien, når vi afholder træningslejr og bootcamp, for at intensivere kvaliteten af dine røde blodlegemer.

Flyet er allerede chartret til den spanske ø Lanzarote, og du skal med! Destinationen er La Santa Sport, som er et sportscenter, der benyttes af professionelle atleter og sportsdedikerede fra hele verden. Høng efterskole giver dig det bedste af det bedste! Og vi lover dig, at dit energiniveau sprænger rammerne, når træningsbaggrunden pludselig er dekoreret med palmer, azurblåt hav og lyden af cikader tæt på den afrikanske vestkyst. Vi deltager i stævner, dykker, træner og konkurrerer mod os selv og hinanden igennem en uforglemmelig uge, som målretter din træning og skaber minder for livet.

Facts om rejsen

Destination: La Santa Sport, Lanzarote, Spanien

Længde: 1 uge

Pris: 3500 kr. som kan betales over 10 rater

6 timerom ugen
La Santa SportRejse til Spanien
Unikt Designet af Høng

Life begins at the end of your comfort zone! Therefore the only relevant question is this - are you ready?

Undervisere

The dream team

Patrick Byberg Pedersen

“What ever gets your blood racing, is probably worth doing”

 Adventure for mig  er at udfordre sig selv og presse sine grænser, så man kan mærke, at hvad man kunne igår, er ingenting i forhold til, hvad man kan idag.

En alsidig tilgang til hvordan man ser på bevægelse, træning og motion, synes jeg giver den sjoveste oplevelse. Så om vi springer parkour, står på langrend, laver triathlon eller om vi danser derud af, så bliver det en fed oplevelse!

Rikke Østergaard

Tekst følger…

Thomas Østergaard

Jeg har gennem hele mit liv dyrket mange former for sport og altid søgt at perfektionere og blive bedre i det jeg gør… Adventuresport giver mig denne mulighed, men samtidig giver den muligheden for, at arbejde samme med andre i kampen mod tiden og opgaverne. Det fede ved adventuresporten er, at opgaverne kender jeg ikke på forhånd men skal sammen med mit team løse det.

Linjefag

Andre linjefag

Uanset om du er en kreativ freak, en sportsfanatisk, en “sucker” for adrenalin, viden eller den globale verden, har vi skræddersyet 4 über cool linjefag. De er unikke og findes ikke finder noget andet sted i Danmark. Tjek dem ud her.