Linjefag

Art & design

Kom med på kreativ bootcamp indenfor mixed media, skulpturforløb, keramik, glas og maleri.

Afspil video
Om Linjefaget

Smadr deres perspektiv

Art og design er pulsåren til den abstrakte verden. Her er der fyldt med farvernuancer, uforglemmelige lysindfald og effektfulde skygger.

Forvent at få et kreativt knockout, når vi præsenterer dig for de nyeste New Yorkertrends eller lærer dig om de største kunstneriske bedrifter, som verden har set. Art og design giver dig kunstnerisk viden og tekniske færdigheder. Du skal kunne smadre publikums forestillinger om verden, når de inviteres til fernisering med dig som hovednavn. Det sker igennem konkrete øvelser indenfor mixed media, skulpturforløb, keramik, glas og maleri.

Betragt art og design som en intensiv bootcamp. Du bliver skarp, når det handler om at udtrykke, skabe og visualisere kunstneriske eller designmæssige produkter eller værker. Du lærer at dreje i ler, brainstorme, sandblæse og blande unikke farvenuancer. Du skal kunne male parafraser over kendte værker og udvikle abstrakte refleksioner over simple ord.

Vi ved at kreativitet og innovation er uvurderlig og kan hjælpe dig, uanset om du ender som filminstruktør, grafiker, hos lauritz.com, som tekstforfatter, anlægsgartner eller som noget fuldstændig andet. Vi hjælper dig med at målrette dine kreative evner, og lærer dig at navigere i mellem rå cement, kunsthåndværk, teknikker og de forskellige materialer og muligheder. Art og design skaber et fundament, som du efterfølgende kan fortolke i din helt egen unikke retning.

Læs mere
Skjul
Vi rejser

Barcelona er street art?

Kom med på et kunstnerisk cruise, når vi drager på opdagelsesrejse i Barcelonas gader. Her vælter arkitekturen rundt i kunstneriske genistreger, som forbløffer selv de mest trænede!

Inspiration inspirerer. Derfor får du et stk. boardingpas til Barcelona, hvor din kunstneriske opdagelsesrejse opjusteres til størrelsesforholdet 1:1. Du bliver konfronteret med et kunstnerisk geni, der er blevet kaldt for selveste Guds arkitekt.

Antoni Gaudí var besat af geometri, og har skabt nogle af verdens mest spektakulære bygningsværker og arkitektoniske vidundere. Inspirationen er overvældende. Med egne øjne skal du derfor sanse den Catalanske modernisme, når vi slipper dig fri foran kirken, La Sagrada Familia, eller beder dig følge perspektivlinjerne igennem den enorme rambla, eller ”crazy” Parc Guell.

Spanien er overvældende sanselighed, farver, røde tørklæder, flamenco, varme og små tapas. Vi smager på det hele og betragter rejsen som en stort inspirerende brainstorm over dit næste hovedværk.

Facts om rejsen

Destination: Barcelona, Spanien

Længde: 1 uge

Pris: 1500 kr. som kan betales over 10 rater

6 timerOm ugen
BarcelonaRejse til Spanien
UniktDesignet af Høng

Creativity is seeing what everyone else has seen, and thinking what no one else has thought. Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.

Undervisere

The dream team

Karin Hassø

Jeg underviser i art and design, fordi jeg elsker at være kreativ på rigtig mange måder. Specielt det at arbejde med ler har min store interesse. Jeg synes, det er fedt at skabe noget og tænke ud af boksen. Jeg værdsætter at bruge mine hænder og lave nogle flotte og veludførte brugsgenstande, som jeg kan være stolt af. Hvis jeg selv brænder for det jeg laver, er det nemt at få eleverne til at brænde med. Jeg skal inspirere og fortsætte elevens tanker.

Katrine Husum

Tekst følger…

Conny Lindgren

Jeg underviser i Art and Design fordi jeg er vild med at skabe/designe. Jeg elsker at følge udviklingen fra det rå materiale til det færdige produkt/udtryk og de processer der gennemgås undervejs. Min passion for glas- og smykkedesign er rigtig stor og jeg forsøger gerne at mikse disse produkter, ligesom jeg ser en masse muligheder i at mikse en masse andre materialer.

For mig er det æstetiske i fokus uanset om det handler om det skulpturelle- el. om brugskunst, og det er af stor betydning at mine elever får et solidt kendskab til æstetik.

Linjefag

Andre linjefag

Uanset om du er en kreativ freak, en sportsfanatisk, en “sucker” for adrenalin, viden eller den globale verden, har vi skræddersyet 4 über cool linjefag. De er unikke og findes ikke finder noget andet sted i Danmark. Tjek dem ud her.