Linjefag

Global

Vær digital, tal engelsk og dyrk det innovative - vi lærer dig de nyeste cutting edge teorier!

Om linjefaget

Reloade din verden her

Tænk hvis det var dig, der havde opfundet Facebook. Wooooow!!! Facebook blev født af en almindelig studerende, som forstod at aflæse kulturen. Han kombinerede dette med innovation og konceptudvikling. Derfor blev det stort. Global er et ambitiøst og spritnyt linjefag, som giver dig et globalt udblik. Du lærer at navigere i internationalt farvand mellem innovation, konceptudvikling, medieforståelse, engelsk og skarp kommunikation! Nu udfordrer vi dig til at blive den næste ”Mark Zuckerberg”! Du skal derfor lære at se fremad og skabe de nye muligheder, som verden har brug for.

Du er interesseret i viden og elsker at tage initiativ. Du ønsker at arbejde med fede projekter og vil gerne skabe noget nyt. Glem alt om netflix, fitness, smartphones eller tablets! I stedet skal du svare på, hvordan mennesker skal leve deres liv om bare 3 år. Det kræver analytisk sans og evnen til at skabe et gigantisk jordskælv. Global udruster dig derfor med et internationalt fokus, så du lærer at tænke med et globalt mindset. Samtidig lærer vi dig vigtige redskaber ift. konceptudvikling, og du bliver introduceret for ”cutting edge” teori ift. innovation. Det betyder, at du lærer at se muligheder, når andre ser begrænsninger.

Vi har krydret forløbet med nyeste viden omkring kommunikation, så du kan blive stærk til at sælge dit budskab. Det bliver vigtigt, når du skal kommunikere dine ideer. Vi lærer dig naturligvis også at producere din egen hjemmeside og at redigere billeder og video på et godt niveau. På den måde bliver du skarp til at forstå og udnytte de digitale medier, så du kan påvirke verden. Det er dit afsæt for selv at blive set! Faget er både praktisk og teoretisk; det er intens undervisning som forstørrer dit blik på verden.

Skjul
Vi rejser

We Love amazing New York

Du skal mærke suset i mellemgulvet, når subwayen kaster dig af i verdens kulturelle magtcentrum. Vi garanterer, at du kommer til at stå med åben mund og polypper, når du første gang brækker nakken for at betragte de arkitektoniske skylines, som får Bellahøj i København til at ligne en miniature fra en myrekoloni.

USA er mulighedernes land og New York er beviset. Derfor er take off rettet mod New York, når vi hæver niveauet for global inspiration. Kæmpemæssige billboards, neonlys og mere end 8 mio. indbyggere skaber et flow af energi, trends og tendenser, som brænder sig fast på din nethinde. Rejsen udvider din forståelse for verden og udfordrer dig til at skabe varige relationer med indfødte New Yorkere. De tænker anderledes end dig og ændrer dit syn på verden og dig selv. Rejsen bliver en kæmpemæssig inspirationskilde, når du senere skal realisere et virkeligt projekt af økonomisk eller kulturel karakter. Forvent derfor at få en kulturel hjerneblødning, når trygge Høng skiftes ud med en urban metropol, der lever efter mottoet; “tomorrow is now”!

Facts om rejsen

Destination: New York, USA

Længde: 1 uge

Pris: 3500 kr. som kan betales over 10 rater

6 timerOm ugen
New YorkRejse til USA
UniktDesignet af Høng

"Intet er umuligt for den, som bærer viljen i hjertet." - Thomas Mygind

The dream team

Micael Tasseron

Lige siden jeg blev født har jeg rejst “mine forældre har altid arbejdet i udenlandet” så jeg har rejst verden rundt en par gange dvs. at global for mig ikke er en abstraktion, men en virkelighed vi lever i og jeg er meget glad for at kunne give noget af den viden videre til mine elever, og at åbne deres øjne for en anden virkelig hvor intet er umuligt.

Global linien for mig betyder en mulighed for at pirre den enkeltes nysgerrighed og lære dem hvordan man kommer fra idefasen til handlingsfasen.

Lars Kjeldgaard

Jeg underviser på Global-linjen, da jeg er meget optaget af at forstå og se verden igennem de forskellige briller som religion, kultur, historie og musik giver. Verden er ikke en ensartet helhed men et mangeartet kludetæppe, der giver ufatteligt mange forståelsesmuligheder og fortolkningsmuligheder. Jeg elsker at søge ind bag de globale problemstillinger og prøve at forstå verden. Derfor underviser jeg på Global-linje

Pia Pedersen

At rejse er at leve… H.C. Andersen havde fat i noget af det rigtige. For gennem mødet med andre kulturer, folkeslag og måder at se og forstå verden, lærer vi ikke bare verden at kende – men også os selv.

Jeg oplever en stor interesse hos globaleleverne for at vide mere om den verden, de er en del af. Jeg husker fra min egen skoletid, hvor påvirket jeg blev af at møde mennesker med en hel anden baggrund end min egen. På globallinjen gør vi en indsats for at gøre dette møde så frugtbart og givende som muligt.

Linjefag

Andre linjefag

Uanset om du er en kreativ freak, en sportsfanatisk, en “sucker” for adrenalin, viden eller den globale verden, har vi skræddersyet 4 über cool linjefag. De er unikke og findes ikke finder noget andet sted i Danmark. Tjek dem ud her.