Økologisk mad

Restaurant Høng

Vi kræser for maden, sundheden og den lækre smag! Al mad tilberedes af vores egen kok, som netop har sikret skolen det bronze spisemærke i økologi.

Gastronomiske lækkerheder

Høng Efterskole har ansat sin egen kok, som netop har sikret skolen et bronze spisemærke i økologi, da 30-60 % af efterskolens mad nu består af ren økologi. Se billederne og få et sneak peek af køkkenets lækkerier.

Bronze spisemærke i økologi30-60 % er økologisk
Vi imødekommer dig medIndividuel mad
Eleverne hjælper i køkkenetLær at lave mad
Vi er stolte af vores madEgen kok

Duft af nybagt hjemmebag

På Høng Efterskole kan du glæde dig til varieret og tæskelækker sund mad. Vi følger årstidernes gang og spiser både eksperimenterende og mere traditionel dansk mad tilsat et tvist fra vores egen kok. Uanset dagens menu, kan du glæde dig til smagsoplevelser, som du ikke finder på mange andre efterskoler. Vores kok er dybt professionel og kræser for smagen, sundheden og det visuelle udtryk. Og samtidig forsøger vi at imødekommer allergier og intolerance. Vi kan desværre ikke imødekomme veganerkost, men køkkenet laver gerne vegetarkost efter aftale. Har du fx glutenallergi sørger vi for, at tilrette din portion, så du kun spiser det, der opfylder dine behov. Teamet i køkkenet suppleres hver dag af skolens elever. Forvent derfor selv at komme med bag kulissen, når de økologiske råvarer skal tilberedes; det bliver lærerigt, stærkt hyggeligt og fyldt med sprøde fristelser.