Valgfag

Basket

I’ve failed over and over and over again in my life … that is why I succeed!

Basket

Basketball er svedige armhuler, forførende adrenalin og masser af temposkift tilsat blærerede ”slam dunks” – specielt når tilskuerne har brug for en lækker ”crowd pleaser”.

Lad os bare slå det fast! Den her sport er både sjov og udfordrende på samme tid. Basketball er nemlig 100% teem play. Spillet muterer din krop til et ægte konkurrencedyr med 10 arme og 10 ben, når du og dine 4 holdkammerater indtager banen.

Vi garanterer, at hurtige afleveringer kommer til at udfordre dig. Men bare rolig – vi lærer dig alle teknikkerne, og hjælper dig med at læse spillet rigtigt. Det gør sporten sjov fordi du pludselig oplever større styrke, fart og præcision i dit spil.

På basketball synes vi selv at fællesskabet i verdensklasse. Samtidig er der garanti for sved, og utallige fede oplevelser på banen. Vi hygger os, griner og nyder den høje puls, mens vi dribler i en kamp eller øver ben- og armpositioner. Tilmeld dig – det er en ordre!

UnderviserPatrick Pedersen
Lektioner pr uge1