Åbent Hus -Efterskolernes aften 2024

Dato:

Efterskolernes aften 2024

Vi har fyldt vores køleskab og proppet det med lækkerier, så vi er klar, når vi holder åbent hus for dig. Du er en teenager, og overvejer hvad du skal de næste år. Det kan vi tilfældigvis godt hjælpe dig med at finde ud af!

Derfor er det en aldeles fremragende ide, at du lige smutter forbi Høng og tjekker os ud. Tag gerne dine forældre med. Vi gir rundvisning og så kan du opleve stedet 1:1.  Yes! Kom, kom, kom….

Skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil have en elevplads. Der er ingen ledige pladser til 24/25. Der er ikke flere ledige pladser på Art&design, venteliste på Adventure og Psykologi&livsstil, samt få ledige pladser på Global til skoleåret 25/26

kl. 18-21 er der rundvisninger. Du bliver sat sammen med et par af vores engagerede elever , der vil vise dig skolen . I kommer forbi alle vores linjefags værksteder, hvor du kan tale med linjefagseleverne og en lærer om hvad de  laver på linjefaget.
Har du brug for at høre mere om efterskolelivet , efterskoleåret og evt. økonomi slutter I med en forfriskning og en samtale med en af vores lærere.
Hvis du ikke har brug for en  samtale med en lærer, er der mulighed for en turbointroduktion på ca. 15-20 min. hver halve time fra kl. 18.15

Tidspunkt:

Kom som det passer dig i tidsrummet: 18.00 – 21.00
Der er ikke tilmelding til aftenen -du kommer bare!