Bonusfag

Band

Life isn’t about waiting for the storm to pas, it’s about learning to sing in the rain.

Band

Gør dig klar til at cruise igennem hitlisternes fede beats. I Band deler vi din passion for musik. Alt fra ”electro synthpop” over til de bedste sommerhits er i rampelyset.

Vi tror på, at du er skabt til at performe på en scene. Vi ønsker derfor at sætte dig fri, så du kan forføre dit publikum med ægte følelser og cool musikalske oplevelser, mens du står badet i skarpt rampelys. Det er underordnet om du er nybegynder eller erfaren og scenevant. Det handler om kærlighed til musik og viljen til at øve sig.

Derfor har vi naturligvis booket det bedste af det bedste – en skarp underviser med bred erfaring fra både orkestre og bands. Lars Kjeldgaard bliver din underviser, og har bl.a. spillet i det über cool James Brown kopiband. Denne erfaring gennemsyrer øvelokalet, og hjælper dig med at finde rytmen.

Band gør dig bedre på dit instrument –og så får du masser erfaring i at spille sammen med andre. Vi introducerer dig til forskellige bandinstrumenter og viser dig de basale teknikker, så du kan blive bedre til at spille sammen med andre.

Lektioner pr uge1
Tilbydes hvemAlle elever