Bonusfag

Hej verden

”Education is the most powerfull weapon upy can use to change the world”, Nelson Mandela.

Hej verden

Du skal dufte til verden! The real stuff! Og så håber vi på, at du engang vil købe en ordentlig bunke flybilletter og rejse ud i verden for at læse alle siderne selv.

“The world is a book and those who do not travel, read only one page.” Vi elsker det citat. Vi brænder nemlig for, at du skal komme til at læse mange side i den ”bog”.

På det her valgfag kommer du til at ”smage” på andre lande – og du er selv med til at bestemme hvilke. Derefter kidnapper vi diverse gæsteundervisere fra disse lande. Hopla, du skal møde ”ægte” mennesker, smage på deres gastronomi, snakke med dem og høre deres fantastiske beretninger.

Hej verden er en live udgave af CNN, BBC eller den helt store Stofa Pakke. Måske er det en latterlig metafor, men du kommer i hvert fald til at møde verden; og du kommer til at udforske den! Ikke mere snak, kiksede fordomme eller ligegyldige floskler. Vi kaster andre unge direkte ind i hovedet på dig. Du skal snakke med dem og lære at forstå deres verden. Glæd dig; det er max udfordrende, mega interessant og du styrker dit engelsk. Vi ved i øvrigt at disse venskaber nogle gange bruges ift. studieophold eller rejser efterfølgende. Så alt i alt er der vist tale om et jackpot, der lyder som et bigtime kitjinggg…

Lektioner pr. uge1
Tilbydes hvemAlle elever