Bonusfag

Keramik

The attractions of ceramics lie partly in its contradictions. It is both difficult and easy, with an element beyond our control.

Keramik

Det her fag er forførende og smukt. Det er poetisk. Og så er det maskulint og råt. Du kommer til at lave ting, som du kan bruge. Du træner din koncentration, fingerspitzengefühl og så bliver du skarp på din kreativitet.

Vi tror på, at du er bedst, når vi er bedst. Derfor har vi også håndplukket en underviser, som er for hård til alt der har med keramik at gøre. Hun har endda sit helt eget private værksted. Derfor kan du sige et stort farvel til alt lal og spild af din tid. På Keramik har vi noget på hjerte; og vil du lære dette håndværk, kan du blive god; rigtig god!

Du bliver udfordret i alt fra drejeteknikker, pinching, begitning og Japansk glasurteknik. Vi kombinerer det med elementer som fx Raku-brændinger. Her kommer du til at holde din rødglødende 800 grader varme lerting, som du derefter lader brænde i savsmuld til duften af ild, røg og boblende vandampe.

Det er derfor, en af de anerkendte keramikere kan citeres for at sige: ”Ceramics is both difficult and easy, with an element beyond our control.It is both extremely fragile and durable.”Vælg Keramik få oplevelser, evner og en styrket kreativitet, som du vil kunne trække på resten af dit liv.

Lektioner pr. uge1
Tilbydes hvemAlle elever