Bonusfag

Kunst i praksis

Kunst skal opleves og mærkes, afprøves og gøres.

Kunst i praksis

Vi tror på at Art Is The New Rock’N Roll! Derfor skal du helt tæt på. Du skal ikke bare se på men selv dyppe hænderne langt ned i malerspanden. Vi kaster dig ud på en gigantisk catwalk hvorPopart, lystegninger og Jackson Pullock bliver din udsigt.

If, you’re waiting for a sign, this is it! Kunst i praksis er hverken en dårlig hår-dag eller malerier proppet med selvbruner i mangel af bedre.

Vores underviser har arbejdet med billedkunst i 15 år. Hun kender de fede stiltips og vil provokere dig til at turde smage på kunsten; mere end du nogensinde har prøvet før. Du skal forstå og fortolke verden igennem andet end ord. Derfor; betragt det her som et kreativ cruise hvor du kommer til at afprøve teknikker, udtryksformer, forskellige materialer og crazy eksperimenter.

Du kommer til at stifte bekendtskab med naturalisme, vanitas og stillebens. Du skal møde installationskunst, ekspressionisme og minimalisme. Kunst i praksis er både teori og praksis. Kunst skal nemlig opleves og mærkes, afprøves og gøres.

Lektioner pr. uge1
Tilbydes hvemAlle elever