Bonusfag

Mindfulness

Realize deeply that the present moment is all you have. Make the NOW the primary focus of your life.

Mindfulness

Et ophold på Høng efterskole er som en smoothie proppet med smagen af lækre uforglemmelige oplevelser. Faktisk så mange, at du til tider vil opleve, at det kan være svært at rumme det hele.

Med mindfulness får du konkrete metoder til at rumme alle vennerne, oplevelserne, og undervisningen! Du vil opleve, at du får nemmere ved at koncentrere dig, og så får du et langt dybere kendskab til dig selv. Det giver dig større overskud, og gør dig mere fokuseret og nærværende – en stor fordel; både i undervisning og når du er sammen med dine venner.

Mindfulness er kropslig læring. Det handler om at lære din krop at kende, så du kan udnytte dens ressourcer optimalt. Øvelserne gør dig mere smidig, og giver dig en indre ro, som er uvurderlig. Vi udruster dig med en yogamåtte og præsenterer dig så for en række smidighedsøvelser og flows. Du kommer herefter til at fokusere på bl.a. afspænding og meditation; redskaber du kan fortsætte med at bruge resten af dit liv.

Vores underviser er selv topmotiveret, da hun på egen krop har erfaret de store fordele, som faget rummer. Derfor er målet klart; vores underviser ønsker at guide dig til den samme vidunderlige ro og balance, som hun selv har erfaret igennem mindfulness.

Lektioner pr uge1
Tilbydes hvemAlle elever