Bonusfag

Performance

“All the world's a stage” - WIlliam Shakespeare

Drama

Med Drama bliver Netflix, Youtube, Snap eller Instagram ”so last year”. I stedet ”slicer” vi din hjerne, så du bliver stopfodret med æstetik, kreativitet, retoriske virkemidler, cool viden og smooth performance.

Hvis du er en pige, anbefaler vi, at du bruger vandfast makeup; det er nemlig ret svært at undgå grineflips, når vi udfordrer dig med improvisation eller tv-shows, som er alt for swag. Så sluk din second screen og tjek det her. På Høng efterskole gør vi aldrig noget halvt. Derfor kaster vi mimik, gestik og stemmer i sylten på dig. Glem alt om klichéer eller kiksede øvelser. Det her er coolt, sjovt og dybt fascinerende!

Du bliver ikke bare god til at udtrykke dig retorisk. Nope! Du bliver hård til at kontrollere din krop, og du bliver bevidst om din performance. “All the world’s a stage” sagde William Shakespeare. Derfor er Drama også relevant uden for vores scene. Det betyder, at det fx bliver sjovere at fremlægge eller gå til eksamen.Drama inspirerer dig, skærper din kreativitet og gør dig bedre til at udtrykke dig.

Hvis du allerede er go´ til Drama, tyrer vi bare endnu mere æstetik og selvkontrol i fjæset på dig. Og er det helt nyt for dig, er det også helt perfekt. For uanset kan du glæde dig til et monster hyggeligt og lærerigt valgfag.

Lektioner pr. uge1
Tilbydes hvemAlle elever