Valgfag

Bedstemors kiste

The desire to create is one of the deepest yearnings of the human soul.

Bedstemors kiste

Oldschool, retro og råhygge! Yup; that´s the spirit. Velkommen til valgfaget hvor hækling er i centrum for nice fællesskab, ro og gratis julegaver.

Vælg faget hvis du er klar på masser af, ”sjijzee–det–er–nice–bare–at–hækle-snakke-slappe–af–og-lave-smasklækre-hæklerier-som-er-hipster-mormor-og-endda-i-et-perfekt-mashup! Nemmerli!

Hvis vi kender dig ret, er du udstyret med en zapperhjerne, som konstant distraheres af facebook, ”likes” og herrefede statusopdateringer. Så….tjek lige det her ud! Når du hækler, gentager du en bevægelse, som kan virke meditativt. Det forbedrer din koncentration. Wupla…det har du brug for. Right?

Bedstemors kiste frigiver serotonin i din hjerne. Det sker igen pga. de meditative gentagelser, du gennemfører, når du hækler. Og serotonin er faktisk antidepressivt og hjælper med at modvirke angst, OCD, spiseforstyrrelser, sorg og stress.

Well – nu skal det ikke lyde som om, at disse udfordinger er et ”must”, for at vælge valgfaget. Faktum er bare, at du vil opleve ro og blive “stresset lidt ned”. Men psssst….fik vi sagt, at det er totalt råhygge, fællesskab og super tilfredsstillende selv at lave crisp håndarbejde!

UnderviserKatrine Husum
Lektioner pr. uge1
Tilbydes hvemAlle elever