Valgfag

Cross Fun

If you always do what you always did, you´ll always get what you always got.

Cross Fun

Bered dig på et lokale fyldt med dampende svedtåger og stærk kvalitetstræning. Valgfaget cross fun er 100% hårdt og 100% sjovt. Det er for drenge og piger og så er det latterligt fedt!

Cross fun er kraftigt inspireret af fitness-fænomenet Crossfit, der bl.a. bruges af selveste U.S. Navy SEALs. Du kan derfor se frem til en super rå træningsstil, med et perfekt mix af gymnastik , vægtløftning og sprint. Cross Fun kombinerer dermed rigtig mange elementer som udholdenhed, balance, smidighed, styrke, koordination og præcision.

Træningen foregår på flere niveauer; alle kan være med! Og faktisk har vi det rigtig sjovt samtidig med, at træningen er hård på den fede måde. Din underviser bliver Thomas Østergaard, der har undervist på politiskolen. Han har det sorte bælte i karate, og har gennemført alt fra Marathon til ironman. Denne erfaring kommer til at presse dig til det yderste. Vi tror nemlig på, at det er når du yder dit max, at du virkelig kan flytte dine grænser, og bliver stærkere; både fysisk og psykisk.

Forvent at Cross Fun også er fyldt med konkret og nyttig viden omkring kroppens anatomi og fysiologi. På denne måde sikres du et solidt afsæt for øget udholdenhed, kondition og målrettet træning.

UnderviserPatrick Pedersen
Lektioner pr uge1
Tilbydes hvemAlle elever