Valgfag

Magic and performance

What the eyes see and the ears hear, the mind believes

Magic and performance

Vi transformerer dig til en klon af Gandalf og superstjernen Harry Potter! Ja, ok! Vi skal nok slappe lidt af. Det er bare svært, for du skal undervises af Danmarks bedste DJ, som tilfældigvis også er topprofessionel tryllekunstner. Kan du se det for dig? Valgfaget er masser af “wouw” tilsat åben mund og polypper!

Vi lærer dig metoderne til at fascinere og fuldstændig tryllebinde et publikum med magi og performance. Du skal mestre at iscenesætte magiske øjeblikke, hvor stirrende øjne og komplet stilhed blæser publikum omkuld. Rekvisitterne er spillekort, mønter, spongeballs og lånte genstande fra publikum. Perfekt mix ik!

Ved hjælp af magiske tricks eller “close ups”, lærer vi dig teknikkerne bag iscenesat magi og trylleri. Du lærer at træde ind på en scene og “eje rummet”! Det betyder, at du bliver skarp på at styre en samtale og hård til at møde nye mennesker. Finmotorik, sprog, samtaleteknikker og bundsolid håndværk, bliver derfor også en del af vores veloplagte pensum. Tilmeld dig valgfaget og glæd til at blive en del af verdens fedeste efterskole.

UnderviserAnders Hahn Dinesen
Lektioner pr. uge1
Tilbydes hvemAlle elever