Valgfag

Spinning

Side effects of spinning may include sweating, euphoria, and general awesomeness!

Spinning

Spinning frigør masser af energi og får det til at boble indeni dig. No doubt about that! Træningen er sjov, topmotiveret og engagementet fantastisk fra din træner, som er både triatlet og ironman.

Bliv derfor ikke overrasket, når du pludselig overfaldes af benhård mælkesyre, som tikker dig om at køre på frihjul. Det vidner bare om målrettet træning, og så skaber det udholdenhed! Ja, og så kan du glæde dig over, at kalorieforbrændingen dermed er godt i gang.

Træningen foregår som holdtræning. Det gør det sjov og hyggeligt. Samtidig booster fællesskabet dig til at præstere dit maksimale. Det samme gør musikken, der virker som din personlige ”energizer”, når tempoet rammer de 120 beats pr. minute. Det høje energiniveau optimerer dine røde blodlegemer, så de kan transportere mere ilt. Forvent derfor, at få forbedret din kondition og velvære.

Valgfaget gør dig fortrolig med acceleration, spurt og hele den fysiologiske skala. Du vil opleve at få forbedret din teknik, og har du mod på det, slutter valgfaget af med muligheden for at deltage i konkurrencer.

UnderviserThomas Østergaard
Lektioner pr uge1
Tilbydes hvemalle elever
Aliquam elementum risus id, dapibus amet, pulvinar