Valgfag

Youtube

I'm sure if Shakespeare were alive today, he'd be doing classic guitar solos on YouTube.

Youtube

Der er masser af historier på Høng efterskole. Nogle er fyldt med summer times, sneakers og knus. Andre er tværet ind i fede rejser eller små magiske oplevelser, der aldrig glemmes.

På Youtube-redaktionen elsker vi at fortælle. No more bullshit! Vi hapser de spændende historier og finder den gode vinkel. Tricket er at vi slipper dig løs med et storyboard og et kamera. Naturligvis bliver du først opdateret om de seneste metoder til at producere filmklip. Og ja, selvfølgelig producerer vi anderledes videoer, end dem der er pakket ind som kliché.

Du vil opleve, at valgfaget er inspirerende. Du kommer til at beskæftige dig med bl.a. vlogs, klippeteknikker og kendskab til præsentationsteknikker og din egen fremtoning. Hele moletjavsen handler om, at du skal kunne lave videoer, som når længst muligt ud. Du skal lære at se historierne, fortælle dem, filme dem og redigere dem. Og så skal du forstå indmaden i Youtube. På den måde bliver du en digital karate champ. Oversat til Dansk: dit budskab kommer langt ud. En ret fed evne by the way!

UnderviserSara Hansen
Lektioner pr. uge1
Tilbydes hvemAlle elever