Linjefag

Adventure

Kom på træningslejr på La Santa Sport, hop ned i en våddragt eller mød muren, når vi udfordrer dig med benhård adrenalin.

Afspil video
Om linjefaget

Få sprængt dine blodårer

Life is an adventure – embrace it! Derfor står vi også klar med funky dykkerbriller, og tunge iltflasker, når vi giver dig muligheden for at tage et dykkercertifikat.

Uanset hvad får du opgraderet dine sport-skills til niveauet ”extreme pro”, så du er udrustet mentalt og fysisk, når du og dit team bliver udfordret i det berygtede Adventure Race. Her er der tale om en adrenalin-cocktail af bl.a. løb, mountainbike, rappelling og navigation. For at blive klar til disse discipliner, optimerer vi dine fysiske præstationer til dit maksimale igennem målrettet og ekstrem fed træning.

Det indebærer smil og sjove oplevelser, når vi indstiller sigtekornet mod kondition, styrke, samarbejde, viden og tekniske færdigheder indenfor discipliner som løb, vægtløftning, mountainbike (BMX), træklatring, triatlon, skydning, dykning, orienteringsløb og teambuilding. Vi garanterer, at du bliver udfordret! Og så får du et boost, som kan kickstarte en helt ny livsstil for dig.

Adventure er adrenalin-junkiens hjemmebane. Forløbet er proppet med uforglemmelige oplevelser og vilde udfordringer. Vi ved af erfaring, at dette forløb højner din selvtillid og lærer dig at være mere målrettet, koncentreret og yderst dedikeret i de enkelte discipliner. Disse kvaliteter kommer du til at værdsætte – også efter forløbet hvor du vil opdage den indre styrke, som forløbet har givet dig -også udenfor træningsbanen!

Læs mere
Skjul
Vi rejser

Oplev Spanske La Santa Sport

Rejs med os til Spanien når vi afholder træningslejr og bootcamp for at intensivere kvaliteten af dine røde blodlegemer.

Flyet er allerede chartret til den spanske ø Lanzarote; og du skal med! Destinationen er La Santa Sport. Det er et sportscenter, der benyttes af topprofessionelle atleter og sportsdedikerede fra hele verden. Høng efterskole giver dig nu det bedste af det bedste! Og vi lover, at dit energiniveau sprænger rammerne, når træningsbaggrunden pludselig er dekoreret med palmer, azurblåt hav og lyden af cikader tæt på den afrikanske vestkyst. Vi deltager i stævner, dykker, træner og konkurrerer mod os selv og hinanden igennem en uforglemmelig uge, som målretter din træning og skaber minder for livet.

Facts om rejsen

Destination: La Santa Sport, Lanzarote, Spanien eller tilsvarende

Længde: 1 uge

Pris: 5250 kr. som kan betales over 10 rater

6 timerom ugen
La Santa SportRejse til Spanien
Unikt Designet af Høng

Life begins at the end of your comfort zone! Therefore the only relevant question is this - are you ready?

Undervisere

The dream team

Patrick Byberg Pedersen

“What ever gets your blood racing, is probably worth doing”

 Adventure for mig  er at udfordre sig selv og presse sine grænser, så man kan mærke, at hvad man kunne igår, er ingenting i forhold til, hvad man kan idag.

En alsidig tilgang til hvordan man ser på bevægelse, træning og motion, synes jeg giver den sjoveste oplevelse. Så om vi springer parkour, står på langrend, laver triathlon eller om vi danser derud af, så bliver det en fed oplevelse!

Rikke Østergaard

Jeg har altid været aktiv. Jeg kan ikke lade være – jeg elsker nemlig al sport! Det fede på adventure er gejsten og konkurrenceånden. Nogle gange kæmper vi mod og med hinanden, som gjaldt det liv og død. Det er totalt fedt! Adrenalinen er høj, og så er det jo bare for sjov. Jeg er uddannet idrætslærer på KU, er fitness- og aerobicinstruktør og har en fortid som konkurrencegymnast og gymnastikinstruktør.

Thomas Østergaard

Jeg har gennem hele mit liv dyrket mange former for sport og altid søgt at perfektionere og blive bedre i det jeg gør… Adventuresport giver mig denne mulighed, men samtidig giver den muligheden for, at arbejde samme med andre i kampen mod tiden og opgaverne. Det fede ved adventuresporten er, at opgaverne kender jeg ikke på forhånd men skal sammen med mit team løse det.

Linjefag

Andre linjefag

Uanset om du er en kreativ freak, en sportsfanatisk, en “sucker” for adrenalin, viden eller den globale verden, har vi skræddersyet 4 über cool linjefag. De er unikke og findes ikke finder noget andet sted i Danmark. Tjek dem ud her.