Det sker

Kalender

Bliv stopmæt på det kulturelle barometer, og kom forbi skolen til nogle af vores fede events. Vi har altid søde smil på lager! Se hvad der sker...

Fede Høng Events

Må vi give dig et ægte WOW på singadusen? Du er vores æresgæst. Derfor…ud af busken, på med dine boots og kom så forbi Høng Efterskole. Vi danner rammen om oplevelser, der gør indtryk! Lidt klicheagtigt, men det passer!

Kalender for skoleåret 19-20

Kalender for skoleåret 18/19

Her kan du se, hvad der sker på skolen i løbet af året. Her kan du se hvilke arrangementer, anerledes dage, studieture og temaweekender, der er i løbet af året.

Kalender efterår ’19

Kalender forår ’20

Åbent hus -Efterskolernes dag

13.00-17.00  Åbent hus

I er meget velkommen til at komme og besøge skolen denne dag. Her vil du  få en rundvisning af to af vores elever, der vil vise jer skolen og fortælle om deres hverdag.
I vil blandt andet komme forbi linjefagslokalerne, hvor I vil få en kort introduktion til faget. Til sidst vil I have mulighed for at tale med en lærer, der vil fortælle om skolen, værdigrundlag mv. og I vil kunne stille spørgsmål.
Hvis I har travlt, vil I kunne besøge Turbostationen i Foredragssalen hver hele og halve time.

Husk at I skal skrives op med navn, for at vi har registreret at I er her i tilfælde af, at i ønsker indmeldelse. Dette besøg gør det ud for en besøgsaften.

libero. Donec consequat. diam risus. elementum id eleifend in dolor.