Det sker

Kalender

Bliv stopmæt på det kulturelle barometer, og kom forbi skolen til nogle af vores fede events. Vi har altid søde smil på lager! Se hvad der sker...

Fede Høng Events

Må vi give dig et ægte WOW på singadusen? Du er vores æresgæst. Derfor…ud af busken, på med dine boots og kom så forbi Høng Efterskole. Vi danner rammen om oplevelser, der gør indtryk! Lidt klicheagtigt, men det passer!

Åbent hus -se nye besøgsdage

NYE BESØGSDAGE HERUNDER.

Pga. Coronarestriktioner  SKAL I tilmeldes til rundvisning på nedenstående link inden besøget. Der er begrænsede pladser på rundvisningerne.

Følgende besøgsdage/-aftener er fastsat for   2021… følg link HER

 

Husk at I skal skrives op med navn, for at vi har registreret, at I er her i tilfælde af, at I ønsker indmeldelse.

OBS: Der er venteliste i 10. kl. på alle linjer på nær Globallinjen. 9. klasse bliver ikke oprettet i skoleåret 2021/2022 pga. for få tilmeldte.
Se venteliste via DETTE LINK (nederst på siden)

Åbent Hus -Efterskolernes dag 2021

Efterskolernes dag

Vi har fyldt vores køleskab og proppet det med lækkerier, så vi er klar, når vi holder åbent hus for dig. Du er en teenager, og overvejer hvad du skal de næste år. Det kan vi tilfældigvis godt hjælpe dig med at finde ud af!

Derfor er det en aldeles fremragende ide, at du lige smutter forbi Høng og tjekker os ud. Tag gerne dine forældre med. Vi gir rundvisning og så kan du opleve stedet 1:1.  Yes! Kom, kom, kom….

Tidspunkt:

Kom som det passer dig i tidsrummet: 13.00 – 17.00