Det sker

Kalender

Bliv stopmæt på det kulturelle barometer, og kom forbi skolen til nogle af vores fede events. Vi har altid søde smil på lager! Se hvad der sker...

Fede Høng Events

Må vi give dig et ægte WOW på singadusen? Du er vores æresgæst. Derfor…ud af busken, på med dine boots og kom så forbi Høng Efterskole. Vi danner rammen om oplevelser, der gør indtryk! Lidt klicheagtigt, men det passer!

Efterskolernes dag den 30. september 2018

13.00-17.00 Åbent hus

I er meget velkommen til at komme og besøge skolen denne dag. Her vil du få en rundvisning af to af vores elever, hvor de vil vise jer skolen og fortælle om deres hverdag. I vil blandt andet komme forbi linjefagslokalerne, hvor I vil få en kort introduktion til faget. Til sidst vil I have mulighed for at tale med en lærer, der vil fortælle om skolen, værdigrundlag mv. og I vil kunne stille spørgsmål. Hvis I har travlt, vil I kunne besøge Turbostationen i Foredragssalen hver hele og halve time.

Husk at I skal skrives op med navn, for at vi har registreret at I er her i tilfælde af, at i ønsker indmeldelse. Dette besøg gør det ud for en besøgsaften.

Årskalender 2018/2019

Du kan se, hvad der sker på skolen i løbet af året

Kalender efterår ’18

Kalender forår ’19

Praesent elit. sem, diam tristique massa felis lectus