Linjefag

Global

Vær nysgerrig, digital og dyrk det innovative – vi lærer dig de nyeste cutting edge teorier.

Afspil video
Om linjefaget

Reloade din verden her

Forvent at få en kulturel hjerneblødning, når trygge Høng skiftes ud med en urban metropol, der lever efter mottoet; “tomorrow is now”!

Vi ønsker at give dit et globalt udblik, og lære dig vigtige redskaber ift. konceptudvikling. Du skal se muligheder frem for begrænsninger. Det lærer vi dig igennem ”cutting edge teori” og ”hands on”.

Har du hørt den om manden, der opfandt den vildeste bil for derefter at starte sit eget rumfartsselvskab, så han kunne sende bilen ud I rummet. You’re right. Det er Elon Musk; grundlæggeren af Tesla. Han er så inspirerende og visionær, at vi tvinger dig til at være fan. Don’t forget it!

Elon Musks tankegang er skæv, spot on og inspirerende: “I could either watch it happen or be a part of it.”, siger han. På Global linjen bliver du en del af det! Derfor er vi også ambitiøse. Vi lærer dig at lave parkour imellem innovation, iværksætteri, digitale værktøjer, kulturforståelse, 3D printreklame, økonomi og samfundsforståelse. Slap af dude, tænker du! Lol, tænker vi. Vi sagde jo, at vi var ambitiøse.

Du skal blive en sand freak, når det handler om projektorienteret arbejde og et internationalt udsyn. Derfor brændemærker vi dig med et touch fra den virkelige verden. Det er nemlig her, du skal hen med dine ideer. De skal blive til virkelighed. Det er vores drøm.

Vi elsker at lege ”Løvens hule”. Du skal blive i stand til at starte din egen virksomhed. Derfor træner vi dig i at sælge dit budskab og kommunikere dine ideer. Skal dine projekter lykkes, skal du nemlig kunne sparke døre ind. Derfor lærer vi dig også at optage og redigere billeder og video. Vi serverer virkemidler i reklame til din morgenmad – og forståelse for design som din aftensmad. Natmaden er en overraskelse!

Skjul
Vi rejser

We love huge inspiring cities

Du skal mærke suset i mellemgulvet, når subwayen kaster dig af i et af verdens kulturelle magtcentrums. Vi garanterer, at du kommer til at stå med åben mund og polypper, når du første gang brækker nakken for at betragte de arkitektoniske skylines, som får Bellahøj til at ligne en miniature fra en myrekoloni.

På Globallinjen rejser vi altid til en international storby. Vi har tidligere været i New York, og det var fabulous. USA er mulighedernes land og New York er beviset. Kæmpemæssige billboards, neonlys og mere end 8 mio. indbyggere skaber et flow af energi, trends og tendenser, som brænder sig fast på ens nethinde.

Uanset hvor vi tager hen næste gang, bliver rejsen en kæmpemæssig inspirationskilde, når du senere skal realisere et virkeligt projekt af økonomisk eller kulturel karakter. Forvent derfor at få en kulturel hjerneblødning når trygge Høng skiftes ud med en urban metropol, der lever efter mottoet; “tomorrow is now”!

Facts om rejsen

Destination: New York, USA

Længde: 1 uge

Pris: 4000 kr. som kan betales over 10 rater

6 timerOm ugen
New YorkRejse til USA
UniktDesignet af Høng

"Intet er umuligt for den, som bærer viljen i hjertet." - Thomas Mygind

The dream team

Lars Kjeldgaard

Jeg underviser på Global-linjen, da jeg er meget optaget af at forstå og se verden igennem de forskellige briller som religion, kultur, historie og musik giver. Verden er ikke en ensartet helhed men et mangeartet kludetæppe, der giver ufatteligt mange forståelsesmuligheder og fortolkningsmuligheder. Jeg elsker at søge ind bag de globale problemstillinger og prøve at forstå verden. Derfor underviser jeg på Global-linje

Anders Dinesen

At rejse er at leve… H.C. Andersen havde fat i noget af det rigtige. For gennem mødet med andre kulturer, folkeslag og måder at se og forstå verden, lærer vi ikke bare verden at kende – men også os selv.

Jeg oplever en stor interesse hos globaleleverne for at vide mere om den verden, de er en del af. Jeg husker fra min egen skoletid, hvor påvirket jeg blev af at møde mennesker med en hel anden baggrund end min egen. På globallinjen gør vi en indsats for at gøre dette møde så frugtbart og givende som muligt.

Sara Hansen

Innovation og iværksætteri er en af mine store passioner. Med en uddannelse i marketing og innovation har jeg arbejdet med mange forskellige processer. De kan både bruges til at komme på den gode ide, samt føre den ud i den virkelige verden. Jeg har været med til at starte flere projekter op, blandt andet en musikfestival i Afrika og et studentervæksthus for unge iværksættere i Aarhus. Jeg elsker at arbejde med alle processerne og se ideer vokse – derfor underviser jeg på Global-linjen.

Linjefag

Andre linjefag

Uanset om du er en kreativ freak, en sportsfanatisk, en “sucker” for adrenalin, viden eller den globale verden, har vi skræddersyet 4 über cool linjefag. De er unikke og findes ikke finder noget andet sted i Danmark. Tjek dem ud her.