Transport til Høng

Beliggenhed

Til og fra skolen er der gode bus- og togforbindelser hvilket gør det nemt at komme til og fra skolen i weekender og ferier.

Beliggenhed

Ved landevejen mellem Slagelse og Kalundborg, Ca. 4 km fra Tissø og 7 km fra Storebælt, ligger stationsbyen Høng. Høng Efterskole er beliggende midt i byen – lidt væk fra Hovedgadens støj – i en hyggelig, parklignende have, der giver gode muligheder for mange forskellige aktiviteter.

Bygningsmæssigt er skolen præget af pæne, gamle bygninger, der gennem tiden er blevet moderniseret, så de i dag indeholder moderne og veludstyrede værksteder og lokaler. Skolen har seks elevbygninger, hvor drenge og piger bor dør om dør. Elevværelserne er fortrinsvis indrettet til to personer, dog findes der nogle enkeltværelser og enkelte tremandsværelser.

I bil ad E20-motorvejen

Benyt frakørsel 39 ved Slagelse. Forsæt igennem byen af den vej du kom ned på i retning mod Kalundborg. Ca. 13 km. fra frakørslen, drejes af til højre mod Høng. Følg herefter bykortet igennem byen til skolen.

I bil fra Kalundborg

I bil fra Kalundborg ad Slagelse Landevej (hovedvej 22). ca. 18 km. mod syd drejes til venstre af Flaskevejen, som ca. 600 m senere skifter navn til Tranevej, hvor skolen ligger ca. 1,7 km. videre fremme på højre hånd.

Med kollektiv transport

Bus 430R kører fra Slagelse over Høng til Kalundborg og retur. Privatbanen (Tølløsebanen) kører også fra Slagelse over Høng og til Tølløse (også modsatte vej). Man kan komme til og fra Slagelse, Kalundborg og Tølløse med DSBs intercity og regionaltog. Brug rejseplanen.dk til at finde vej.