Gastronomiske lækkerheder
Høng Efterskole har ansat sin egne kokke, som har sikret skolen bronze-spisemærke i økologi, da ca. 45 % af efterskolens mad består af ren økologi. Se billederne og få et sneak peek af køkkenets lækkerier.
Duft af nybagt hjemmebag
På Høng Efterskole kan du glæde dig til varieret og tæskelækker sund mad. Vi følger årstidernes gang og spiser både eksperimenterende og mere traditionel dansk mad tilsat et tvist fra vores egne kokke. Uanset dagens menu, kan du glæde dig til smagsoplevelser, som du ikke finder på mange andre efterskoler. Vores kokke er dybt professionelle og kræser for smagen, sundheden og det visuelle udtryk. Og samtidig forsøger vi at imødekomme allergier og intolerance. Vi kan desværre ikke imødekomme veganerkost, men køkkenet laver gerne vegetarkost efter aftale. Har du fx glutenallergi sørger vi for, at tilrette din portion, så du kun spiser det, der opfylder dine behov. Teamet i køkkenet suppleres hver dag af skolens elever. Forvent derfor selv at komme med bag kulissen, når de økologiske råvarer skal tilberedes; det bliver lærerigt, stærkt hyggeligt og fyldt med sprøde fristelser.